Inlocuire Baterie iPhone X

200,00 lei

Prelungește durata de viață a telefonului iPhone X cu o nouă baterie de schimb. Dacă iPhone-ul tau nu porneste, are o notificare „baterie de serviciu”, este blocat într-o buclă de pornire sau nu se încarcă, inlocuirea bateriei poate fi ceea ce aveți nevoie pentru a o repara.

iPhone-ul dvs. este un echipament sofisticat care este conceput pentru a oferi o experiență simplă și ușor de utilizat. Bateria este una dintre cele mai critice părți ale iPhone-ului tău. Nu este responsabil doar să furnizeze energia necesară pentru alimentarea dispozitivului, ci și să ofere performanțe optime. Bateria folosită la iPhone-uri folosește tehnologia litiu-ion (Li-ion). În comparație cu generația mai veche de tehnologii de baterii, bateriile Li-ion durează mai mult, se încarcă mai repede și au o densitate de putere mai mare pentru durata de viață a bateriei într-un pachet mai mic și mai ușor.

Bateriile Li-ion sunt cea mai bună tehnologie disponibilă în prezent pentru iPhone-ul tău în comparație cu predecesorii lor. Toate bateriile reîncărcabile sunt consumabile și au o durată de viață limitată. Pe măsură ce îmbătrânesc, ar putea contribui la scăderea performanței iPhone-ului dvs., astfel încât acestea trebuie înlocuite.

Apple a adăugat o nouă caracteristică pentru a măsura performanța bateriei în iOS 11.3 și versiuni ulterioare pentru iPhone 6 și modelele ulterioare. Poate fi găsit în Setări > Baterie > Sănătatea bateriei. iPhone-ul dvs. vă va anunța dacă starea bateriei dumneavoastră s-a degradat semnificativ; va apărea și mesajul de mai jos:

Your battery’s health is significantly degraded. An Apple Authorized Service Provider can replace the battery to restore full performance and capacity.

Simptome baterie deteriorata:

  • bateria iPhone-ului tău se consumă rapid
  • bateria durează prea mult să se încarce
  • bateria nu poate menține încărcarea
  • iPhone-ul tău se oprește cu mai mult de 1% încărcare rămasă
  • ecranul iese din cadru
  • iPhone-ul tău se încălzește și se descarcă anormal
  • nu se aprinde deloc
  • iPhone-ul tău se încarcă, dar nu se va porni
Timp Inlocuire

120 min

SKU: IXBAT Categorie: